TIETOA YRITYKSESTÄ

Yritys

Insinööritoimisto Petteri Koskela Oy on perustettu vuonna 2021 ja jatkaa vuonna 2004 perustetun Rakennesuunnittelu Koskelan (Tmi) toimintaa. Yritys on keskittynyt uudis- ja korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun Uudenmaan alueella. Suunnittelu toteutetaan aina täysin digitaalisesti ja yrityksellä on toiminnan kattava konsulttivastuuvakuutus

Vankkaa ammattitaitoa

Rakennusinsinööri (AMK) Petteri Koskelalla on yli 25- vuoden kokemus erilaisista vaativista rakennusalan asiantuntija- ja rakennesuunnittelutehtävistä. Yrittämisen lisäksi Petteri on toiminut mm. rakennusliikkeen osakkaana ja toimitusjohtajana, rakennusvalvontaviranomaisena ja rakennesuunnittelun projektipäällikkönä. Petterillä on päärakennesuunnittelijan kelpoisuudet kaikissa PKS-kunnissa.

Palvelua 

Tarjoamme kaikki rakennesuunnittelupalvelut korjaus- ja uudisrakennushankkeisiin. Teemme lisäksi erilaisia asiantuntija- ja valvontapalveluja ja hoidamme myös rakenneteknisiä viranomaislupa-asioita sekä laadimme asiantuntijalausuntoja. Meitä saa asiantuntijapalvelua myös pieniin hankkeisiin.


Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat pientalorakentajat, rakennusliikkeet, rakennuttajat ja taloyhtiöt ja palvelemme samalla vankalla ammattitaidolla kaikkia asiakasryhmiä ja myös uusia asiakkaitamme.